Wie schrijft?

Jack van Beek

Ik wilde dit altijd al doen omdat ik veel mensen zag met geweldige ideeën en zoiets niet kon vinden. Ik wilde ze delen en leren. Ik weet dat ik niet de eerste ben die dit idee met je deelt. Misschien ken jij ook iemand of heb je een idee dat gedeeld moet worden.

Hier is een lijst van de dingen die ik wilde delen:

Een tutorial over de stepper motoren, met behulp van een stepper motor die de snelheid van de motor kan veranderen. Stepper motoren zijn geweldig omdat ze de hoeveelheid druk die de motor kan toepassen controle. U steppermotoren gebruiken die een combinatie van druk en snelheid gebruiken voor uw steppermotoren. Een stepper motor die niet hoeft te worden aangedreven om te bewegen, maar de beweging kan nog steeds worden gebruikt als een input voor een microcontroller. Een stapsgewijze gids over de stepper drivers.

Mijn vader zei altijd dat ik de gelukkigste man ter wereld ben. Ik werk aan mijn project met de hulp van mijn vader, omdat het andere project zal worden afgerond voordat ik met pensioen ga. Dit project heet Stepper Auto-Utopia.

Nu heb ik een hele mooie, mooie Stepper Motor. Ik kan de motoren besturen. Ik kan de stepper verplaatsen. Ik kan de motor besturen. En ik kan het controleren. En dat is het. Laat me je een beetje vertellen over de stepper. De stepper is een beetje zoals de oude tandenstoker. Het is een metalen staaf. Het is een heel klein object. Het kan zeer, zeer, zeer, zeer lange afstanden reizen. Het is net een antieke tandenstoker, maar het is veel praktischer.

Ik heb ongeveer 100 stepper stepper motoren, maar nooit een zonder een voeding. De voeding is zeer, zeer belangrijk. Het bepaalt hoeveel stappen het zal nemen om een onderdeel te verplaatsen. Ik gebruik altijd een oude voeding die net onder de 50 ohm.

Op sociale media vind je me op Facebook en Twitter.

Er is een aantal interessante discussie over stepper rijden komen in de blog. Het gaat niet alleen over stepper rijden, maar ik heb gemerkt hoe het is de meest nuttige toepassing om te denken wanneer u wilt uw domotica te automatiseren. Dus, laten we eens kijken! Voor dit project hebben we twee delen: 1) De Raspberry Pi en 2) de stepper drivers en firmware erop. We moeten hier een aantal beslissingen nemen: Ik heb niet getest deze drivers op andere borden. Er zijn een aantal bibliotheken en drivers die ik ken. Het is mogelijk dat ik mis een aantal belangrijke onderdelen op andere borden, dus voel je vrij om ze toe te voegen! Dus eerst moeten we de driver software, die beschikbaar is op de Raspberry Pi website te downloaden. Daarna moet u uw SD-kaart configureren, zodat de drivers kunnen worden geïnstalleerd (en ik neem aan dat het kan worden gedaan vanaf de opdrachtregel ook).

Ik ben geboren in Amsterdam en opgegroeid in Rotterdam, en heb altijd genoten van een liefde voor elektronica. Ik gebruikte om te werken in de elektronica en ook software verkocht voor elektronica. In 2008 ben ik begonnen met een blog genaamd Automation Tech. Van 2009 tot nu heb ik geschreven over stepper motor control in Nederland en in 2012 heb ik besloten om mijn kennis over stepper motoren en hun controlealgoritmen te delen. Mijn doel is om de wereld een beetje beter en leuker te maken voor onze gebruikers met stepper motoren, hun controle-algoritmen en, belangrijker nog, onze stepper motoren.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van de StepperMotorControl bibliotheek? Een geweldige manier om aan de slag te gaan is om de basis van StepperMotorControl-methoden te leren en ze vervolgens te gebruiken. Dit kan u helpen begrijpen wat er gebeurt in de motor en hoe u de logica van uw motor wijzigen. U ook kijken op de voorbeeld toepassingen die in deze repository om een gevoel van de mogelijkheden te krijgen. De bibliotheek stelt u in staat om een enkele stepper motor te bedienen vanuit een Arduino met behulp van de standaard Arduino interface.