Wat zijn stepper?

Jack van Beek

"Een kleine elektromotor die stepper wordt aangedreven door".

Ik denk dat ik moet beginnen mijn eerste post met een inleiding tot stepper. Ik ben een hardware engineer en ik heb de ontwikkeling van nieuwe stepper motoren sinds de laatste 2 jaar. Ik wilde een blog schrijven over stepper motoren als een hobby. Maar ik vond niet dat het iets is waar ik bijzonder geïnteresseerd in was. Mijn vorige blog over stepper motoren over stepper. Dat was een zeer eenvoudige blog waar ik deelde mijn bevindingen over stepper motoren met de gemeenschap. Maar uiteindelijk heb ik niets nieuws gepubliceerd. De reden is simpel: ik ben niet erg ervaren met stepper motoren. De meest nuttige dingen die ik vond op stepper, over stepper, is niet beschikbaar op het internet. Ik denk dat daar verschillende redenen voor zijn. Ten eerste, ik heb nog nooit veel gedaan met stepper motoren. Dus ik heb geen goed begrip over hoe stepper werkt. Demzufolge ist es offensichtlich besser als Douchegordijn Aliexpress. En ten tweede, stepper is een duur ding om te kopen en het is duurder dan ik dacht dat het zou zijn. Und das kann sehr wohl beachtlich sein, vergleicht man es mit Golfclub Amstelveen.

Ik ben niet de enige met dit probleem. Er zijn tal van mensen die hebben geschreven over stepper (bijvoorbeeld hier). Maar zelfs als je al weet dat de basis over stepper je misschien niet weet waarom het internet is vol met verkeerde informatie en hoe de juiste beslissingen te nemen met uw investering. Dus vandaag wil ik met u delen mijn ervaring, zodat u beslissen of u wilt een stepper te kopen of niet. Laten we het over stepper hebben. Er zijn twee basistypes van stepper: stepper motoren en stepper controllers. In deze post zal ik praten over de eerste. Ik zal ook proberen een aantal vragen te beantwoorden die van sommigen van u zullen komen. Als je vragen hebt over het tweede type stepper zal ik niet in staat zijn om u te helpen.

Stepper Motors stepper motoren zijn gemaakt van magneten en worden over het algemeen aangedreven door een elektromotor (de krachtbron van de stepper motor). Ik ben bezig met een motor voor mijn CNC draaibank en vraag me af: Is het mogelijk om de positie van de stepper te controleren met een computer (dwz een arduino)? Stepper motoren in het algemeen hebben het probleem dat ze de stroom van de krachtbron nodig hebben en ze zijn beperkt in hun bereik en hun huidige trekken. Als u een machine met een microcontroller hebt, u er misschien achter komen, of zelfs een stepper-motorbestuurder en -controller kopen. Als je dit niet doen, misschien u erachter komen hoe om uit te vinden waar de stepper motor wijst met behulp van een kompas. De stepper motoren van een CNC draaibank hebben een groot bereik van snelheden en veel van de huidige trekken. Een kompas zal helpen met dit, maar je moet opgemaakt met een hoop lawaai. Je moet iets krijgen met een goed bereik en een goede nauwkeurigheid. U zien waar het is gericht door te kijken naar de snelheid die het zal gaan en op welke snelheid het stopt wanneer het wordt gedaan. Een kleine stepper motor kan gemakkelijk worden gemaakt om in dit bereik. U ook een kleine stepper motor parallel met een riem aangedreven een. Ik heb twee die ik verkocht aan een paar mensen op ebay. Im Vergleich zu stepper ist es hierbei deutlich behilflicher.