Wat is de beste leeftijd om stepper te kopen?

Jack van Beek

kopen wanneer de stepper is ongeveer 20 jaar oud. Dit lijkt de beste manier om een stepper te kopen als je niet het geld hebt of weet de juiste leveranciers voor de juiste onderdelen of de juiste stepper voor uw gebruik. En dit is ook de leeftijd waarop je de beste prijs krijgen.

Nu over de prijs van een stepper. Een Stepper in Duitsland wordt meestal gekocht als een kit die u nemen om uw winkel voor $ 10 en het omvat alles wat je nodig hebt om je eigen stepper te starten. Er zijn verschillende redenen voor deze prijs. Ten eerste, een stepper in Duitsland is een machine, niet een stuk hardware. U zult niet in staat zijn om eventuele reparaties op te doen, of te vervangen. Het moet klaar zijn voor elke vorm van operatie, en u bent de enige persoon die in staat zal zijn om het te gebruiken. Je moet ervoor zorgen dat alles goed is. Wat kan ik doen met stepper? En ten tweede, de hele prijs die u betaalt zal afhangen van het type werk dat je doet met de stepper. Een goed hulpmiddel dat $100 waard is zal een hulpmiddel ter waarde van $50 of zo zijn. Dat is de reden waarom de prijs van een stepper is niet een directe weerspiegeling van de kwaliteit.

Wat is stepper? Wat is de waarde van stepper? Wat doet stepper? Wat kan stepper voor ons doen? Hoe ga ik aan de slag met stepper? Waarom zou ik stepper leren? Hoe doe ik mijn eigen stepper werk? Wat is stepper? Een stepper is eigenlijk een elektronisch apparaat met verschillende bewegende delen die wordt aangedreven door een motor. De meest voorkomende types van stepper gebruikt in de industriële automatisering zijn de lineaire, PWM (puls-breedte modulatie) en PID (Proportional-Integral-Derivative). De volgende informatie en afbeeldingen zijn alleen ter referentie en ze zijn niet bedoeld als een substituut voor professionele instructie. De afbeelding met de rode pijl is een schema van een lineaire stepper. Let op de twee stepper motoren aangesloten op een stepper motor controller. Een lineaire stepper werkt op dezelfde manier als een lineaire molen. De ingangsspanning wordt aangestuurd door de motor en is evenredig aan de ingangssnelheid. Voor een lineaire stepper moet je de invoersnelheid aanpassen om de hoeveelheid stuwkracht (druk) te regelen. Dit is wat we PID (Proportional IntegralDeRivaat) noemen. Voor een stapmotor (die een lineaire stepper is) bedien je alleen de richting. Dies mag sehr wohl erwähnenswert sein, im Vergleich mit stepper De stepper heeft geen input snelheid controle, maar de motor maakt gebruik van een PID controle algoritme om te bepalen wat de stuwkracht moet worden gebaseerd op de ingangen en de huidige output.