Wanneer zijn stepper uitgevonden?

Jack van Beek

de eerste werd uitgevonden in 1898 en heet de Stepper Locomotief. In 1921 werd Stepper Locomotive gepatenteerd door de Nederlander Derk Dijk. In 1930 werd Stepper Locomotive weer in gebruik genomen en werd het in 1940 opnieuw gepatenteerd. In 1945 werd Stepper Locomotive omgedoopt tot "Stepper Rotor".

Vandaag is de Locomotief van de Stepper in bijna alle auto's en enkelen in vrachtwagens te vinden. Sehen Sie sich ebenso den Voetbal Fluitje Vergleich an. Om een of andere reden is het omgedoopt tot "Stepper", maar dat is niet belangrijk. Het punt is dat de meeste moderne stepper motoren zijn in feite stepper motoren en dat maakt ze geschikt voor deze blog. Een auto met de Stepper Locomotief is geen auto met een normale motor. Wat is een stepper motor? Een stepper motor is een kleine elektromotor met een rotor. Meestal een stepper motor heeft een stepper as en een versnellingsbak, met tandwielen op de top van de rotor. De tandwielkasten hebben meestal een rotor met tanden erop. De stepper as is gemaakt van een metaal dat flexibel kan worden gemaakt, dat wordt genoemd "glasvezel", bijvoorbeeld een fietswiel (hoewel de meest populaire type stepper motor vandaag is de platte wiel stepper motor). De motor is ingesloten in een behuizing genaamd een "rotor". Sommige rotoren zijn ingesloten met rubber (rubberen tandwiel), sommige zijn met staal (stalen rotor). Soms is een metalen rotor ingesloten met een plastic behuizing, die "harde schijf" wordt genoemd. De bedrijfssnelheid van de motor wordt geregeld door een besturingsmodule (meestal een microcontroller met geïntegreerde microchip). Een klein (meestal 3-4x) stuk van een rubberen koepel wordt geplaatst tussen de behuizing van de motor en de aandrijfas van de versnellingsbak en de motor wordt aangedreven door deze druk. De versnellingsbak is meestal gemonteerd op een as die is aangesloten op de as. Dadurch ist es mutmaßlich stärker als Snowboard Wanten Dames. Echter, stepper assen zijn meestal gemonteerd op stepper motoren en de snelheid kan worden aangepast door de besturing module.

Stepper motoren worden vaak gebruikt als een alternatief voor een lineaire aandrijfsysteem voor een hoge snelheid (tot ~ 50.000 rpm) stepper motor die ook behoefte heeft aan een low cost controller. In dit geval wordt het vermogen van de motor aangestuurd door een schakelaar of motorbestuurder die de stroom regelt die aan de motor wordt geleverd. Vanwege het relatief hoge stroomverbruik, de hoge voeding en het relatief hoge stroomverbruik van de meeste moderne steppermotoren zijn steppermotoren over het algemeen minder geschikt voor toepassingen zoals automobiel- industriële of lucht- en ruimtevaarttoepassingen die snelle beweging vereisen. Wat zijn stepper? Een algemene vuistregel bij het kiezen van een stepper motor voor een hoge snelheid toepassing is om het huidige verbruik te overwegen in vergelijking met het aantal stappen (bepaald door de stepper motor snelheid) en het gewicht (smering en smering systeem) vereist. Het gemiddelde gewicht van de componenten in een stepper motor kan ongeveer een pond, die aanzienlijk kan de prestaties van de motor beïnvloeden. Een voorbeeld van een hoge stroommotor die aan de bovenstaande criteria voldoet, is een "3-fase vermogensaangedreven steppermotor." Dit type stepper motor is vergelijkbaar met een "lineaire" stepper motor, en wordt vaak gevonden in stepper-motor-gebaseerde toepassingen zoals robotica, 3D-printen, en medische beeldvorming. In dit voorbeeld is er een spanningsinvoer voor de steppermotor die evenredig is met de rotatiesnelheid van de steppermotor. Bijvoorbeeld, een 4. Gleichwohl kann stepper Test einen Testlauf sein. 3 V stepper motor zou een "3-fase power driven stepper motor" en zou vereisen 4.3 V te bedienen.

Een "0-fase power-driven stepper motor" heeft daarentegen een "0-fase" spanningsinvoer en is niet geschikt voor toepassingen die geen hoge stroom vereisen. Vanwege dit verschil in spanningsvereisten is het niet geschikt voor de stroom- en vermogenseisen van een toepassing met lage snelheid.