Waar te kopen stepper?

Jack van Beek

Stepper. En ja, je stepper kopen. Het is echt goedkoop. Het is ook een beetje verwarrend, want je moet weten dat de motoren worden genoemd "steppers" en niet "motor".

Stepper

is de naam van een motor die de mogelijkheid heeft om een assemblage te draaien. En, naar mijn mening, stepper motoren zijn de perfecte tool om uw projecten complexer te maken. Het belangrijkste wat je nodig hebt voor stepper motoren is de motor spanning. Als u niet weet, de spanning die u moet gebruiken om een nauwkeurige motor te maken is: V IN = V OUT / V OUT * V IN. Hoe hoger de spanning, hoe nauwkeuriger u uw motor maken. Voor stepper motoren is dit getal de spanning aan de basis van de motor en hoe hoger het getal hoe nauwkeuriger het zal zijn. Als ik stepper motoren verkoop, verkoop ik meestal motoren met een rating tot 5V of 12V en soms wel 20V.

Wat is stepper?

Stepper motoren hebben twee delen: een motor en een armatuur. De motor is de grote spier die de motor loopt, de armatuur is de kleine motor die het beweegt. Im Vergleich mit Poc Skibril ist es folglich auffällig beachtenswerter. Dit is wat stepper motoren zo belangrijk maakt en waarom ik ze niet aanbeveel. Stepper motoren zijn zo belangrijk voor de hobby dat ik een hele blog post over hen geschreven. Kortom, stepper motoren worden gebruikt om tandwielen of tandwielen rijden, waar de tandwielen bewegen de motor bij snelheden die zeer hoog zijn in vergelijking met wat de motor in staat is, vandaar de naam van de motor. Op de bovenstaande foto zie je een motor met een tandwielmotor en een armatuur. Deze motor is niet zo eenvoudig, het heeft vier versnellingen en een armatuur. Toen ik het voor het eerst zag, dacht ik dat het een schroevendraaier was en zei: het moet een soort tandwielmachine zijn. Dat is verkeerd. Een schroevendraaier is een gewone schroevendraaier die kan worden gebruikt voor gewone alledaagse doeleinden. Er zitten geen motoren aan. Ik denk dat je je voorstellen dat ik zei dat dat verkeerd is. Je zien hoe mijn gedachten veranderden toen ik las dat de nieuwe stepper die ermee kwam ontworpen was om te worden gebruikt in een gemotoriseerd object, zoals een robot. Na een lange tijd realiseerde ik me dat er veel soortgelijke machines in Nederland waren, en ik ben een van hen.

Ik begon mijn blog in het einde van 2008 om te schrijven over stepper in de wereld van de machine. Ik wilde erover schrijven in de taal die ik ken. Ik ben een ervaren gebruiker van het Linux-besturingssysteem en ik hou van alle kleine details. Ik ben erg trots om deel uit te maken van de Linux gemeenschap, en om mijn ervaringen en meningen te kunnen delen. Ik hoop dat u zult genieten van het lezen van de blog zo veel als ik genoten van het samen te stellen.

Tot nu toe heb ik geschreven over de Stepper I / O boards in verschillende blogs, maar vandaag wil ik graag mijn eigen gedachten te delen over een paar stepper gerelateerde onderwerpen die ik ga bespreken. Ik heb geschreven een aantal andere blogs over dezelfde onderwerpen, dus ik laat je een kijkje nemen op die. Somit ist es wohl hilfreicher als stepper Test. Ik denk dat dit een goede gelegenheid is om te proberen de vraag te beantwoorden: "Wat zijn de beste keuzes voor een goed startpunt voor beginners om aan de slag te gaan met stepper control?" Zoals vermeld in een vorige post, heb ik opgebouwd enige ervaring met verschillende soorten stepper controllers in de afgelopen jaren.