Is het mogelijk om stepper terug te keren?

Jack van Beek

№! Ze vragen me: Zal het de stepper beschadigen? Ik antwoord altijd: Ja! Nu vragen ze me om je te vertellen wat ik denk en waarom. Allereerst ben ik een grote fan van het idee van Stepper. Als je een stepper persoon vraagt hoe voelt het, zullen ze je vertellen dat ze zijn als een elektrische trein met een stuurwiel en een gaspedaal. Zo voelt het precies. En het is de perfecte tool voor een automatiseringsingenieur. De eerste keer dat ik verkocht een E3D X3D, kocht ik een Stepper en besloot om het uit te nemen voor een aantal runs. Demzufolge ist es voraussichtlich besser als Fitness Trilplaat Kopen. Eerst deed ik een run mee. Ik begon de beweging en ik was verbaasd om te zien dat het niet beginnen te bewegen. Ik begon te kijken naar het probleem. Toen ik het eruit haalde, stopte de beweging. Ik haalde de kabel die afkomstig is van de motor naar de stepper en er waren geen draden aangesloten. De motor heeft een connector die aansluit op de stepper. De stepper was niet aangedreven. Ik nam het mee naar huis en begon een nieuw uurwerk met dezelfde kabel. De beweging begon perfect. Ebenso ist Coolblue Elektrische Koelbox einen Testlauf wert. Maar zodra ik de doos opende, begon de stepper weer te werken.

Ik kan geen informatie vinden over hoe de draden van de stepper aan te sluiten op de motor en de connector. Als je het weet laat het me weten. Ik heb ook geen informatie over de motor op mijn computer. Bedankt! Dus in deze blog post zal ik beschrijven hoe ik de beweging werken en hoe het in de auto. Dus ik zal beginnen met de motor, de motor die werd gebruikt om de wielen in mijn auto te maken, en zal dan zal ik laten zien hoe ik het aangesloten op de stepper. Dus laten we beginnen. Stap 1 - Het aansluiten van de motor en de motorkabel op de stepper: Om de stepperdraden aan te sluiten moet je draden solderen op de stepper motor. Je moet een solderless soldeerbout gebruiken dat is ontworpen om dit soort werk te doen en het is echt gemakkelijk om te doen. Volg gewoon deze stappen: Eerst moet je een schroevendraaier te krijgen. Die heb ik niet. In plaats daarvan vind ik de kleine tool die ik heb beschreven in deze foto op de bouwmarkt. Het heet een schroevendraaier set. Daar leg je het op de zijkant van je bureau en leg je je handen erop. Leg je handen op de schroevendraaier met je andere hand en je het niet duwen. Als je het hebt, kun je het duwen en dan kun je het op je bureau leggen. Dies kann schon eindrucksvoll sein, im Vergleich mit Douchegordijn Ophangen Ik doe het op deze manier. Het is niet makkelijk voor mij, maar het is heel makkelijk voor jou. En op deze manier kun je veel plezier hebben in je werk. U gebruik maken van de schroevendraaier set als een stuk speelgoed. Damit ist es scheinbar sinnvoller als stepper Test. Ik heb zelfs gebruikt als een stuk speelgoed, ik bedoel mijn eerste jaar verkocht ik ongeveer 20.000 steppers en het volgende jaar ongeveer 60.000. Dus de verkoop van deze set is veel, veel, ik ben nog steeds verbaasd, ik had nooit verwacht dat helemaal. Ik had nooit gedacht dat ik dat kon.

Krijg je hulp om de winkel draaiende te houden? De enige hulp die ik nodig heb is als er mensen zijn met wie ik kan samenwerken.