Hoe worden stepper gemaakt?

Jack van Beek

Met geweld. En dat is waar. Im Kontrast zu Spanbanden 5 Meter kann es ergo deutlich durchschlagender sein. De Stepper Controller is in principe een stepper motor aangedreven door een voeding. Het wordt aangedreven door de gebruiker en de gebruiker kan een verscheidenheid van krachtbronnen gebruiken om steppermotoren te maken. Maar er zijn een aantal fundamentele eisen die u moet voldoen aan uw stepper motoren een betrouwbaar ding te maken. In deze tutorial bespreken we hoe je een stepper controller maken.

Eerste wat ik moet vermelden is dat er veel stepper controller projecten op het internet. De meest populaire is de Teensy-Stepper, dat is een stepper controller die is gebaseerd op de Arduino. Dies ist doch beachtenswert, im Vergleich mit Snowboard Het maakt het gebruik van de FTDI-chip, die zeer gebruikelijk is in de microcontroller markt. Er zijn verschillende versies van de Teensy-Stepper. Sehen Sie sich auch einen Freestyle Snowboard Les Testbericht an. Omwille van deze tutorial zal ik gebruik maken van de nieuwste versie, en zal uitleggen alle details over. Het eerste wat je nodig hebt is de Teensy 3.0 of hoger. Ik gebruik de 3.0 als het lijkt te zijn de nieuwste versie op dit moment, en ik wil de nieuwste software hebben. Als je een idee wilt krijgen over de Teensy, kijk dan eens naar deze video. De versie die ik gebruik voor deze tutorial is de versie die een USB-poort heeft, en is gebaseerd op de ATmega328P. Dus het is een beetje krachtiger dan de Arduino versie. Hier zijn de belangrijkste verschillen tussen de twee: USB is sneller in het communiceren met de computer. Als u de VERSIE USB gebruikt zal het sneller zijn, maar u zult een kabel USB moeten kopen (ongeveer $5). De Arduino versie is stabieler (het zal stabiel zijn nadat u het compileert met de nieuwste versie van de Arduino IDE). Het is dus makkelijker om vanaf de Arduino-versie te beginnen of een nieuw project te starten.

Wat is het verschil tussen de ATmega328 en de ATmega32U4? De ATmega328 is een complexere processor in vergelijking met de ATmega32U4. Dit maakt het moeilijker om te programmeren, gebruik maken van de bibliotheken etc.