Hoe repareer ik kapotte stepper?

Jack van Beek

Eerst moet je het probleem te vinden, dan moet je zorgen voor het.

Het probleem is dat de stepper motor is gebroken (het bestuurderscircuit) en wanneer u probeert om de motor te draaien zal het niet werken. Ebenso ist Vw Tent einen Anlauf wert. Hier is het beeld van stepper motor: Het probleem met deze stepper motor is dat ik een witte schittering te zien in het midden van de metalen plaat. Ik denk dat het te wijten is aan het feit dat ik een oude 3e generatie Arduino met een onbevolkte PWM pin. En ik denk dat dit een probleem is, omdat een goede stepper motor zal niet toestaan dat de vonken zichtbaar zijn. Ik heb ook veel van dezelfde problemen met mijn 4e generatie Arduino. Ik kan bijvoorbeeld de motor in- en uitschakelen. Wanneer de motor aan staat, heb ik kortsluiting in mijn PWM chip (PWM_SPI), wat betekent dat de schittering zichtbaar zal zijn op de foto. De beste manier om dit op te lossen is om PWM te verwijderen uit de stepper, waardoor het werkt met de Arduino. Ik heb ook geprobeerd het gebruik van de Arduino software (https://github. Gleichermaßen ist Warmtebeeldcamera Telefoon einen Probelauf wert. com/Arduino/Arduino-MPL1305) op de 3e generatie Arduino en had een aantal problemen.

Het probleem is dat in de 4e generatie Arduino de PWM-chip niet beschikbaar is als aparte chip. Ik moest de chip (in de Arduino bibliotheek) te veranderen om toegang te hebben tot het. De Arduino software is niet de beste keuze voor dat doel. Om deze reden heb ik besloten om te gaan voor de PWM_SPI module, dat is de nieuwste module (voor mijn model). Dit is de module die is opgenomen in de Arduino IDE. Het probleem met deze module is dat het niet een echte PWM-chip, maar is gewoon een SPI-apparaat. Dus, dat is de enige reden waarom ik gebruik heb gemaakt van de PWM_SPI module. Ik wil deze tutorial te delen met andere mensen. Dus installeerde ik de module (en de bibliotheek, natuurlijk), ik configureerde mijn Arduino-omgeving en ik begon de tutorial. Nu kun je de code van deze blog vinden in de github repository. Und das differenziert es auffällig von weiteren Artikeln wie zum Beispiel stepper. Om de tutorial te gebruiken, download je het voorbeeldproject van de github repository (het is een Arduino-schets, dus het is niet nodig om het te installeren), rits de map open en upload deze naar je Arduino-bord, als je een Arduino hebt. Dus, als je een niet Arduino, moet het hetzelfde zijn.