contacteer mij

Jack van Beek

Contact Form

Ik ben altijd blij om te praten met de mensen die geïnteresseerd zijn in Stepper, ik weet niet of je een expert of niet, maar ik zou graag zien of ik u kan helpen met uw project. Ik ben een autodidact gebruiker dus als ik je wat inzicht kan geven, zal ik blij zijn om dat te doen. Als je op de hoogte wilt worden gesteld wanneer een nieuw bericht wordt gepubliceerd, laat het me dan weten. Als u op zoek bent naar hulp in een bepaald onderwerp, zal ik proberen om het uit te leggen in de reacties hieronder. Ik ben al begonnen met het ontwikkelen van mijn volgende project (waar ik niet echt tijd voor heb). Ik zal proberen om zoveel mogelijk vragen te beantwoorden in de commentaren sectie, die zal worden gebruikt voor toekomstige artikelen. Als u een vraag hebt over stepper drivers in het algemeen, wilt u misschien ook weten wat zijn de stappen om een stepper driver configureren.

Als je contact met mij wilt opnemen via e-mail of op Facebook doe dat dan! En als je me niet kent en graag mijn blog over stepper motor en andere interessante projecten te lezen, zou ik echt waarderen als je me daar zou volgen.

Hier vindt u mijn project lijst en mijn vorige artikel over motorcontrole en stepper stepper driver. De projectlijst is vrij lang nu, je hebt veel projecten in. In dit artikel zal ik het delen van al mijn projecten die ik bouwen. Sommige zijn nieuwe waar ik me door liet inspireren. En sommige staan al op mijn homepage. Dus, vindt u een heleboel oude projecten en nieuwe. Dus, ga je gang en geef ze een keer te proberen, en ik zal zien hoe de nieuwe te vergelijken met de oude. En als je nieuwsgierig bent, kijk dan op mijn website voor alle details over hoe ik de projectlijst op te bouwen.

Openingstijden